Yörsan
Kökleri 1964 yılına kadar uzanan ve 1984 yılında pastörize süt üretimine ve kültür peynirciliğine başlayan YÖRSAN, sonrasında gelenekten geleceğe sloganıyla ürettiği süt ve süt ürünleriyle sevilen ve güvenilen bir marka olarak hafızalarda yer etti.
2022 yılında Yörsan’ı gruba katan Matlı, günlük 1.500 ton çiğ süt işleme kapasitesiyle Türkiye’nin ilk 5 üretim tesisinden biri olan Susurluk’taki tesislerinde, geleneksel yöntemlere bağlı kalarak ürettiği süt ve süt ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Tesis, teknik alt yapısı ile 120.000 m² arsa üzerinde 60.000 m² kapalı üretim alanına sahip, 6 adet süt kabul noktası ile saatte 120 ton çiğ sütü üretim hattına alabiliyor.
Altın tedarik zinciri yaklaşımı ile öncelikle Balıkesir ve Susurluk bölgelerinden, daha sonra G. Marmara ve tüm Türkiye coğrafyasından en kaliteli süt tedarik zincirini kuran Matlı, nitelikli ve besleyici ürünlerini kaynağında oluşturarak tüm süreci titizlikle yönetiyor.